チキン南蛮漬け

7月5日
鶏の胸肉があったので、日本のレシピを検索して作ってみました。最近、新しい物を作っていなかったので、珍しくて美味しかったです。小麦粉をまぶしてソテーし、お酢の入ったダシに玉ねぎと人参を加えてマリネするという料理で、イワシの南蛮漬けのチキン版ですよね。でもわが家のメニューにはありませんでした。イワシより簡単でいいですが、誰かイワシで作ってくれないかなー。

I am too lazy to try new recipe these days but I had chicken breast, and I thought I should be able to find a good Japanese recipe. I found this one and was a big hit. Just cut the meat up into bite-size pieces. flour and saute them. Then marinate the chicken pieces with onions and carrots in dashi seasoned with soy sauce, vinegar, and bit of sugar and red pepper.

7:5:11chicken
関連記事

コメント

非公開コメント